Att ta snabblån utan UC är något som är väldigt populärt. Kreditupplysningar från UC är värda att undvika om man vill låna pengar och möjligheten att hitta långivare som inte använder dem är rätt bra.

De flesta långivare och banker som erbjuder utlåning av snabblån och snabba mikrolån använder sig inte av UC för kreditupplysning. Men ju mer pengar du vill låna ju större risk är det att UC används i samband med din ansökan för lånet.

En del långivare av snabblån använder inte UC upp till ett visst belopp men börjar sedan använda dem för att få en bättre och mer säker bild av låntagarens kreditvärdighet. UC är antagligen det kreditupplysningsföretag som ger en bäst bild av låntagarens skulder och ekonomiska situation.

UC tillhandahåller en smart funktion som gör att banker gärna använder sig av dem vid stora lånebelopp och det gäller framförallt om du tar ett privatlån eller bolån. När någon gör en kreditupplysning på dig genom UC så registreras och syns detta för nästa som gör en kreditupplysning genom UC. Detta gör att UC är ett tryggt kreditupplysningsföretag för banker som lånar ut större summor då man minskar risker för att någon försöker samla på sig många stora skulder.

Om du vill hitta snabblån utan UC så bör du vända dig till en hemsida som t.ex. ingenuc.se som gör det lätt att hitta exakt de långivare som inte använder sig av UC vid kreditupplysning. Tänk dock på att det inte går att undvika kreditupplysning helt och hållet då detta är ett krav som ställs på långivarna.

Direkt utbetalning utan UC

Att kunna låna pengar med direkt utbetalning till ditt bankkonto är ett bra alternativ om du hamnar i en ekonomisk kris där du behöver pengar direkt. Det kan vara så att oförutsägbara utgifter uppstått som gör att du inte riktigt klarar dig till nästa lön eller att du inte har tid att vända på överföringar från andra bankkonton och sparkonton som du har.

Om du vill låna pengar med direkt utbetalning utan UC så finns det bra möjligheter för detta med. Många långivare som erbjuder snabblån och sms lån har även möjlighet att ge direkt utbetalning och få av dessa använder UC för kreditupplysning.

För att kunna få direkt utbetalning krävs det förvisso att långivaren erbjuder det till din bank så var noga med att säkerställa att de kan göra utbetalning till just din bank.

Låna räntefritt utan UC

Räntefria snabblån utan UC är också möjligt. Många räntefria snabblån erbjuds genom kreditkonton som du får lov att öppna kostnadsfritt.

Fördelen med ett kreditkonto är att du redan gjort din ansökan och kreditupplysning i förväg och kan ta ut pengar direkt till ditt bankkonto när du behöver utan att ansöka om lån igen.

Kreditupplysningsföretagen som används i samband med ansökan om ett räntefritt kreditkonto är sällan UC utan andra företag. På så sätt är det fullt möjligt at ansöka om räntefria snabblån utan UC används i samband med ansökan.

Vad är UC?

UC är ett av många företag som erbjuder kreditupplysningar till långivare och banker.

UC är en förkortning för Upplysningscentralen! Det är ett av de äldsta kreditupplysningsföretagen i Sverige och även det mest vanligaste företaget som används.

UC är alltså inte samma sak som en kreditupplysning men eftersom UC är störst så är det många svenska som förknippar UC med kreditupplysning när det egentligen bara är ett av många företag som tillhandahåller denna tjänst.

För dig som vill låna pengar utan UC så finns det bra möjligheter. När det kommer till större lån som privatlån är UC dock nästan alltid kreditupplysningsföretaget som används. Vid mindre krediter på under 20 000 kronor så finns det stora möjligheter att hitta långivare som inte använder dem.

Om du vill veta mer om UC så bör du besöka deras hemsida uc.se.